مشاوره حقوقی رایگان - دریافت جریمه تاخیر تحویل ساختمان پیش خرید شده

با سلام - با تشکر از سایت بسیار خوب و همچنین وکلای عزیز همیشه پاسخگو.
برای ساختمان پیش خرید شده ای که موعد تحویل آن رسیده ولی ساختمان آماده نیست و طبق قرارداد برای تاخیر ( در قولنامه ) جریمه تعیین شده است چه باید کرد؟
مبلغ جریمه را طبق قرارداد از باقیمانده طلب مالک باید کسر کرد یا اینکه در تاریخ موعد تحویل باید موضوع از مراجع قضایی ( تنظیم شکایت یا ....) پیگیری شود؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر موعد تحویل گذشته باید دادخواست مطالبه وجه التزام بدید، بهتره وکیل بگیرید حتما

مهسا توسل نیا

سرکار خانم مهسا توسل نیا :

باسلام
مبایعنامه باید مطالعه شود
اخذ تامین دلیل در خصوص عدم تحویل ملک
سپس طرح دعوی مناسب بابت خسارت