مشاوره حقوقی رایگان - تصادف عابر پیاده با دوچرخه سوار

سلام.من تیرماه 97 با دوچرخه تصادف کردم. عابر پیاده بودم و دوچرخه سوار متواری شد. بازوی چپ من شکست و دکتر نیشابور من را به مشهد به بیمارستان سینا اعزام کرد. چون متخصص عروق در نیشابور نبود و منجر به عمل جراحی و گذاشتن پلاتین شد و ده میلیون تومان برای من هزینه برداشت و بعد از شکایت برای دیه از صندوق تامین و کلی دوندگی برای آگاهی و کلانتری و گرفتن فیلم از شهرداری و نامه های پزشکی قانونی رای صادره این بود که دوچرخه وسیله نقلیه موتوری نیست و صندوق تامین و یا بیت المال دیه را نمی پردازد و پرونده ی من را بعد از سه بار اعتراض و نگرفتن نتیجه به بایگانی راکد فرستادند. آیا می شود دوباره به جای دیگری اعتراض کرد و نتیجه گرفت در ضمن پلیس مقصر صد در صد دوچرخه سوار اعلام کرد و فیلم تصادف که دوچرخه سوار خلاف جهت و با سرعت رکاب میزده هم هست.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

از باب مباشرت درصدمه بدنی و معرفی متشاکی اگر شناسایی شده می تونید ازاو شکایت کنید