مشاوره حقوقی رایگان - تصادف دوچرخه با عابر پیاده

سلام اینجانب با توجه به اینکه عابر پیاده بودم حدود 6 ماه پیش با یک دوچرخه برخورد کردم و از ناحیه لگن پا از دو جا دچار شکستگی شدم پس از تشکیل پرونده با 8 درصد ارش پزشکی قانونی رای داده با توجه به اینکه دوچرخه بیمه شخص ثالث ندارد از طرفی دوچرخه سوار هم متواری شده و مراحل پرونده طی شده و دوچرخه سوار مقصر بوده تاکنون دادگاه رای صادر نکرده نتیجه پرونده چطور میشود از شما ممنون میشم راهنمایی بفرمایید خیلی ممنون میشم تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ممکن است صندوق تامین خسارات بدنی دیه شما را پرداخت نماید البته به شرطی که دوچرخه را وسیله نقلیه دانسته و این حادثه را مربوط به رانندگی تشخیص دهند.