مشاوره حقوقی رایگان - تصادف دوچرخه کودکان

در باشگاه نفت در ...که مخصوص پرسنل نکته ما مهمان بودیم دخترم و دوستش به همراه پدرشون دوچرخه اجاره کردن و تایم مورد نظر سوار شدن و تمام شد دوباره بچه‌ها بدون اطلاع بزرگترا رفتن چرخ اجاره کردن و تصادف کردن الان پیمانکار دوچرخه شکایت کرده که بزرگترا چرخ و اجاره کردن در اختیار بچه ها گذاشتن و 20ملیون خسارت چرخ و خوابیدن و وکیل شده ما میتونیم شکایت کنیم که بدون بودن بزرگترا به بچه چرخ دادن چون مدرک داریم که کارت کشیدن و تصادف بار دوم شده و چرا بر خلاف قانون خودشون چرا به بچه های زیر 15 سال بدون اولیا چرخ دادن؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید با تنظیم لایحه دفاعیه از خود دفاع نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کنید اما باید ثابت کنید بدون حضور شما باشد وقتی پول از حساب شما کسر شده یعنی شما حضور داشتید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم اینکه دقیقا طبق کروکی مقصر کیست را کارشناس راهور مخصوص تصادفات تعیین می‌کند و درصد را نیز او تعیین می‌کند ولی نظر کارشناس قابلیت اعتراض دارد و اینطور نیست که قطعی باشد می‌توان به آن اعتراض کرد ولی در هر صورت این اگر به صورت مسالمت آمیز و با حضور افسر قضیه حل و فصل نشود دادگاه به آن رسیدگی می‌کند و نظر قطعی می‌دهد و نظر کارشناس را مستند قرار میدهد