مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت سیم کارت

سلام، خسته نباشید.
من در سال 1396 برای یکی از دوستان یک خط 912 تغییر نام زدم. البته بدون حضور مالک. الان صاحب خط رفته شکایت کرده من هم دیدم که اینطوری شده به همون دوستم اطلاع دادم ولی اون منکر این کار شد و گردن نگرفت. این داستان در محیط کاری من مشکل ساز میشه. از طرف دیگر من متهم شدم. میخواستم بدونم چه کاری میتونم انجام بدم که مشکل من درست بشه؟ من این کار رو به خاطر اعتمادی که به دوستم داشتم انجام دادم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مريم  بياباني

مريم بياباني :

سلام.در دادنامه طلاق برای ملاقات فرزندتصمیم گرفته شده که لازم الاجراست.حالا که زوج حقوق شما رو در ملاقات فرزند نادیده گرفته می توانید به استناد ماده 41 قانون حمایت خانواده وتبصره اون ونیز دادنامه طلاق که تعیین تکلیف در رابطه با ملاقات فرزند صورت گرفته،دادخواست ملاقات فرزند رو مطرح نمایبد.