مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی گناهی در ضرب و جرح

عرض سلام محضر وکلای محترم.

به خاطر شکایت دروغین و ساختگی مبنی بر "ایراد ضرب و جرح عمدی_ لوث" خانومم، به پرداخت دیه و حبس محکوم شدم. حبس رو تحمل کردم و دیه رو نیز پرداخت کردم. در شرایطی که من اصلا خانومم رو نزده بودم. اخیرا با توجه به مدارکی که جدیدا به دست من رسیده و دلالت بر بی گناهی من دارد، درخواست اعاده دادرسی کیفری منطبق با یکی از جهات مذکور ماده 474 (کشف ادله جدید) دادم.

مدارکی چون:
-خلاصه پرونده پزشکی مبنی بر این که خانومم سال 96 توسط برادرش که فردی دارای بیماری روحی مورد ضرب و جرح قرار میگیرد و توسط پدر به بیمارستان منتقل شده و‌آثاری از ضرب و‌جرح داشته.

-برگ بازجویی که توسط مأمور نیروی انتظامی حاضر در بیمارستان صورتجلسه شده و خود خانومم در اون برگ بازجویی نوشته که برادرم من رو زده و در پایین برگه قید کرده "شاکی نیستم و شکایتی ندارم" و برگه مذکور رو مهر و امضا کرده.

-برگ "اظهارات بالینی" که توسط خانومم تکمیل شده و با خط خودش در آن صراحتا نوشته که برادرم من رو از نواحی بینی _کتف دست راست و زانوی راست مورد ضرب و جرح قرار داده و مهر و امضا کرده.

-پیامک های ارسالی خانومم مبنی بر این که برادرم من رو زده و بردنم بیمارستان. به بخصوص بعد از صدور رای قطعی به دلیل خصومتش با من پیامک های در تلگرام فرستاده که گفته از کجا "میدونی قاضی پرونده پول نگرفته آره میدونم نزدی ولی با پول محکومت کردیم. شاهدا هم تو خونه ما نبودن. لازم به گفتنم من از بدو ازدواج به همراه پدر و مادرم زندگی میکنم و شاکی یا خانومم علیرغم این که گفته در اتاق همسرم ساعت یک شب مورد ضرب و جرح قرار گرفتم باز سه شاهد آورده که کاملا دروغ و بی اساس شهادت دادن چرا که در خونه نبودن. به علاوه یکیشون رابطه فامیلی با پدر شاکی داره.

-در واقع دادگاه کیفری من رو بخاطر جراحات و صدماتی محکوم کرده که سال 96 بیمارستان وجود اون ها رو بر روی بافت بدن بیمار تایید کرده و شاکی خودش هم سال 98 دقیقا به خاطر همان صدمات شکایت کرده

تمامی مدارک رو دادم دیوان عالی کشور.

-آیا امکان نقض رای وجود دارد؟

-در صورت نقض رای قطعی از سوی دیوان عالی کشور احتمال صدور رای برائت در دادگاه تجدید نظر با شرایط ذکر شده وجود دارد؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

حمزه بغدادی

حمزه بغدادی :

استان :

سلام مدارك ارائه شده كاملامثبت بى گناهى شمامى باشددرصورت ارجاع به دادگاه هم عرض حكم له شماصادرمى شود