مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

با سلام
شوهرم دو ماه پیش مرا مورد ضرب و شتم قرار داد و از خانه بیرون کرد اکنون حکم جلبش درآمده و فراری است. محل سکونت من طبقه دوم منزل پدر شوهرم میباشد که به من اجازه ورود به خانه ام را نمیدهند. من شکایت ممانعت از حق کرده ام تا به منزلم برگردم. دادگاه چه تصمیمی خواهد گرفت؟ خانه به نام پدر شوهرم میباشد و من قصد برداشتن جهیزیه ام را از آنجا ندارم بلکه میخواهم تا موقع دستگیر شدن شوهر فراریم و تعیین تکلیفم آنجا بنشینم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،همین مطلب رابه دادگاه منعکس نماییدودونفرشاهدمبنی براینکه سالهای متمادی سکونت دارید.

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
شکایتی تحت عنوان ترک انفاق را نیز می توانید مطرح کنید