مشاوره حقوقی رایگان - مابه التفاوت قیمت پارکینگ، سیستم گرمایشی روی اجاره بها

باسلام خداقوت بنده سال گذشته منزلی را با پارکینگ و سیستم گرمایشی پکیج (شوفاژ)، آیفن تصویری اجاره کردم. مشاور املاک تاکید فراوان داشت که این موارد روی اجاره بها تاثیر دارد. قبل از نوشتن قرارداد منزل و دیدم و پارکینگ خاکی بود و آیفن خراب که صاحبخانه قول دادند سر یک ماه تحویل دهند. که هردفعه دلیلی میآوردند. چون صاحبخانه در اصفهان هستند. اما در کرج ساکن هستیم. نزدیک به زمستان ما شوفاژها را آماده استفاده کردیم که متوجه نشت آب به طبقه پایین شدیم. به صاحبخانه اطلاع دادیم و حتی مشخص شد که این نشتی از قبل از ورود ما هم بوده ، اما ایشان یک بخاری و تعمیرکار برای بستن شوفاژها فرستادن و با خواهش و تمنا از ما خواستند که صبر کنیم خودشان میایند اما همچنان نیامدند. دوران بیماری که امد باعث فوت پدر و اقوامشان شد و خودش بیمار شد که بهانه ای شد برای نیامدن . الان از حضور سرور گرامی میخواستم سوال کنم آیا میتوانم بخاطر این موارد و کرایه بالایی که میدادم شکایت کنم و از ایشان خسارت بگیرم با تشکر از شما بزرگواران

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، مغبون شدید، فقط حق. فسخ دارید، اگه سرمایشی، نیازبه تعمیر دارد، طی اظهار نامه به موجر ابلاغ و در صورت عدم. انجام، خودتان انجام وازاجازه کم کنید