مشاوره حقوقی رایگان - مستاجرم و برای تخلیه زودتر از موعد به علت خرابی زیاد خانه سوال داشتم.

باسلام و احترام
من آپارتمانی اجاره کردم (رهن کامل) که به علت رطوبت بیش از حد نیاز به تعمیر اساسی و خرابی دیوار دارد. طی تماسهای زیاد من صاحبخانه تحت هیچ شرایطی پیگیر این خرابی ها نیست و هر لحظه امکان ریزش کف آشپزخانه یا دیوار وجود دارد. قرارداد تا پایان آبان تمام میشود. آیا با توجه به عدم پیگیری صاحبخانه من می‌توانم از او درخواست کنم که پول رهن مرا بدهد و من زودتر از موعد آپارتمان ایشان را تخلیه کنم؟ آیا می‌تواند مبلغ رهن ما را کم کند؟ اگر بله چقدر کم می‌شود؟
140 میلیون تومان رهن کامل است.