مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از موسسه ...

با سلام
برای مشاوره کودک با موسسه ... تماس گرفتیم ابتدا مشاوره برای ثبت و نحوه مشاوره دادند و بعد گفتند برای 6جلسه 392هزار تومن بدهید پول واریز کردیم گفتند بروید با این شماره با پشتیبان تماس بگیرید و مشاوره شروع بشود زمانیکه تماس گرفتیم شما باید وقت مشاوره بگیرید و احساس کردیم یک تناقضی وجود و تقاضای کنسلی کردیم گفتند تماس می گیریم و شماره شبا بدهید و زمانیکه تماس گرفتند گفتند ظرف 48 پول واریز میشه حالا بماند سر کار بودم برای بار دوم با حالت بی ادبی بود 48ساعت شد 4روز تماس گرفتم گفتند سیستمهای مالی ما بهم ریخته و بعدچندروز با پشتیبانها که تماس میگرفتیم شماره می خو استند شماره می دادیم و می گفتند تماس می گیریم تماس نمیگرفتند و زمانیکه ادرس موسسه را می خواستم امتناع می کردند می گفتند ما ادرس نمیدانیم و از سایت بردارید و زمانیکه شماره مدیر عامل می خواستم یک شماره ای میدادند و تماس می گرفتم کسی اصلا جواب نمی داد و یک پشتیبان پیگیر کارم شد گفت شماره شبا شما غیر معتبره و یک یکبار دیگر گفتند یک هفته تا ده روز طول میکشه تا پول واریز بشه و دوباره پیگیر شدم شدم گفتند که پول بدلیل مرجوعی پرداخت نمیشه ولی در با یگانی میماند شما هرموقع خواستید می توانید مشاوره بگیرید و دست آخر یک نفر تماس گرفت نامه می زنیم پولتان پرداخت بشه و یک عذر خواهی کرد ولی تا الان خبری نشده
1- چرا پشتیبان های این موسسه ادرس شرکت را ندارند
2-آیا اموزش CRM و مشتری مداری دیدن
3-چرا پشتیبانهای یک شرکت ادرس شرکت خودشون نمی داند
4-زمانیکه مدیر یا مسیول جواب تلفن را نمی دهد عملا شرکت یا صوری و وجود خارجی ندارد
5-امور مالی هر شرکت قلب چرا این موسسه با این همه تبلیغ امور مالی ضعیفی را دارد
6-چرا کسی که ثبت نام می کند و پشتیبان اطلاعی از قوانین موسسه و شرکت ندارد
7-زمانی که یک پشتیبان شماره ای می گیرد و قول همکاری به بیمار بدهد عملا کاری انجام ندهد توهین به بیماره
8-چرا هر دفعه حرفهای متفاوت می زند
ممنون میشم راهنمی کنید و کجا باید بروم برای طرح دعوی پول مهم نیست مهم اینکه جلوی این جور شرکتها گرفته بشه تا اسیب به روان افراد نخورد

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام قطعا شرکت کلاهبرداری بوده و بهتر است علیه این موسسه یاشرکت شکایت کلاهبرداری مطرح کنید .انزمان بالاخره جواب شمارا خواهندداد