مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول از موسسه روانشناسی

سلام
وقت بخیر
دو هفته پیش بود که بخاطر مشکل افسردگی با مرکز ... تماس گرفتم و راهنمایی خواستم که یکی از مشاوران تلفنی از بنده خواست تا برای 14جلسه مشاوره مبلغی حدود 6 تا 7میلیون تومان پرداخت کنم ...
که بعداز دادن نوبت اورژانسی به بنده برای ثبت نوبتم خواستند که فعلا مبلغی پرداخت کنم و بنده مبلغ 400هزارتومان پرداخت کردم و قرار شد اول بهمن ماه با بنده تماس گرفته شود و بقیه مبلغ را پرداخت و جلسات مشاوره شروع شود ...
ولی متاسفانه دیگر هیچ خبری از خانم مشاور نشد و پاسخگو هم نیستند.
لطفا بفرمایید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام بصورت حضوری به مرکز روانشناسی مربوطه مراجعه و علت را جویا شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بابت 400 هزار تومان شکایتارزش ندارد صرفا با موسسه تماس بگیرید