مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز در حالت مستی

سلام
3 ماه پیش آقایی به من کلی مشروب داد و من رو مست کرد. و در اون حالت به من تجاوز کرد. من هیچ مدرکی ندارم و اون آقا هم شغلی دارن که پشتشون گرمه و من ازش خیلی میترسم. می خواستم بدونم چجوری میتونم ازش شکایت کنم که برای خودم و خانوادم مشکلی پیش نیاد؟ آخه من و خانوادم رو تهدید کرده

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. شما پر هر صورت باید از طریق دادگاه اعلام شکایت کنید و مراحل قانونی آن باید طی شود و در این راستا با توجه به وضعیت و شواهد دادگاه تحقیق خواهد کرد و انشالله متجاوز به مجازات خواهد رسید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کن ، نترس شجاع باش ، حق گرفتنیه نه دادنی

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، شما به پلیس آگاهی مراجعه وموضوع را با ایشان در میان بگذارید. اگر اسم وآدرس ومشخصات فرد متجاوز رو می دونید بر علیه ایشان طرح دعوا کنید واگر از طریق تلفن وپیامک و... با ایشان در ارتباط بوده باشید پرینت بگیرید وبه دادگاه ارائه بدهید.