مشاوره حقوقی رایگان - هک شدن حساب بانکی

با سلام، در مورخه 98/8/14 از طریق پیام کوتاه متوجه تراکنش غیر مجاز در حساب بانکی خود شدم. با مراجعه به بانک مشخص گردید 2 فقره واریز، هریک به مبلغ 3 میلیون تومان از دو مبدا مختلف به حساب بنده و بلافاصله برداشت مجموعا 6 میلیون تومان و واریز آن به یک مقصد مشترک اتفاق افتاده است. در واقع حساب بنده به عنوان حساب واسط مورد استفاده ی هکرها قرار گرفته بود.
به فتا مراجعه و موضوع توضیح داده شد. متاسفانه کارشناس فتا با راهنمایی غلط و بیان اینکه چون متضرر نیستی نیاز به شکایت نیست بنده را از اقدام حقوقی منصرف کردند. حساب بنده با دستور قضایی بلوکه شد و من تا دوماه قبل منتظر تعیین تکلیف وضعیت حساب خود بودم.
دو ماه قبل با دریافت ابلاغیه متوجه شکایت یکی از متضررین شدم (یکی از حسابهای مبدا که واریز به بنده از آن حساب انجام شده است) شعبه ی 1045 کیفری تهران.
گویا حضور و دفاع من در جلسه کافی نبوده و در حال حاضر بازای تنها یکی از آن واریزها ضمن محکوم شدن به رد مال(3میلیون) مبلغ 3 میلیون نیز محکوم به پرداخت جریمه شده ام. این در حالیست که از روند پرونده ی واریز دوم نیز تاکنون بی اطلاعم.
بی هیچ گناهی هم محکوم به پرداخت اصل و جریمه شده ام و هم کلاهبردار اینترنتی.
لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام سعی کنید طی لایحه ای دقیق در مرحله تجدیدنظر دادگاه را متوجه حقیقت نمائید تا دادنامه صادره نقض شود چرا که حساب شما مورد سوء استفاده واقع شده و ربایش مال توسط دارنده حساب مقصد ورت گرفته.