مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف دوچرخه با عابر پیاده

سلام. من تیر ماه 97 با دوچرخه تصادف کردم. من عابر پیاده بودم و دوچرخه سوار متواری شد و مقصر صد در صد دوچرخه سوار اعلام شد. بازوی من شکست و ده میلیون تومان هزینه من شد. چون در نیشابور متخصص عروق نبود دکتر من را به بیمارستان سینا مشهد اعزام کرد که خصوصی بود و برای تصادف هم باید هزینه پرداخت میشد. من از صندوق تامین درخواست دیه کردم. بعد از یک سال و نیم و دوندگی زیاد و پزشکی قانونی هم صندوق تامین و هم بیت المال گفتند که دوچرخه وسیله ی نقلیه موتوری محسوب نمیشود پس به شما دیه تعلق نمیگیرد و پرونده ی من را بعد از سه بار اعتراض به بایگانی راکد فرستادند. میخواستم بپرسم آیا می شود به جای دیگری شکایت کرد آیا نتیجه دارد؟ ممنونم.

پاسخ ها :

تصادف دوچرخه با عابر پیاده دیه تصادف عابر پیاده با دوچرخه مطالبه دیه از صندوق خسارات بدنی فرار دوچرخه سوار از صحنه تصادف تصادف رانندگی دیه عابر پیاده تصادف دیه