مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام، وقت بخیر. یکی از نزدیکان من سال 98 توسط مامور کلانتری دستگیر میشه. چون در خودرو 30 سانت شیشه و دو عدد پایپ پیدا میکنن که متعلق به خودش نبوده و ایشون اسنپ کار میکرده و مال مسافر بوده. همون شب میبرنش کلانتری و یک شب نگه میدارن. آزمایش هم میگیرن که صبح روز بعد پرونده بدون حضور ایشون مقابل قاضی توسط قاضی بررسی و مختومه میشه و ایشون رو آزاد میکنن. ولی الان که میخواد برای استخدام اقدام کنه، استعلام گرفتن و به خاطر این قضیه رد شده. در صورتی که سوء سابقه نداره. میخواستم ببینم چطور ممکن هست؟ یعنی به صورتجلسه ای که پلیس نوشته دست پیدا کردن و رد شده؟ چرا با وجود تبرئه این اتهام پاک نشده؟

پاسخ ها :

زهرا  سلطاني

سرکار خانم زهرا سلطاني :

سلام ..وقتی پرونده رای بر برائت صادر میشه در کل هیچ گونه سابقه ای ثبت نمیشه ..ممکنه به دلایل دیگه ای باشه که قطعا در گواهی سوء پیشینه قید میشه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مکان نداره که به خاطر اتهامی که تبرئه شده رد صلاحیت شده باشد. حتما مشکل دیگه ای داشته اگر اینطور باشد به دیوان عدالت اداری شکایت کنید