مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه دانشجو

سلام خدمت شما عزیزان.من 21سالمه سال 1401 بایه اقایی صیغه کرده بودم مارو به جرم رابطه نامشروع گرفتند ولی صیغه نامه دسترس نبود بهشون نشون بدیم مارو دادگاهی کردن اصل موضوع یه چیز دیگه بود توشمال هتل گرفته بودیم دعوا میشه چون ماهم اونجا بودیم اشتباهی مارو میبرن و یک روز رفتیم زندان با فیش حقوقی ازاد شدیم بعد صیغنامه رو نشون دادیم تبرعه شدیم .الان من میخوام برم دانشگاه ایا ازمن سوپیشنه یا سوسابقه میخوان؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

خیر مشکلی ایجاد نخواهد شد .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر هم سوء سابقه بخواهند، به شما گواهی می دهند که هیچ سابقة کیفری ندارید هر زمان قصد داشتید این گواهی را بگیرید به وکیل زنگ بزنید تا با راهنمایی وکیل مشکلی برای شما ایجاد نشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر
برای شما در این مورد سوپیشینه درج نمی گردد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
جای نگرانی وجود ندارد.برای شمادر این مورد سابقه کیفری درج نخواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر سوء پیشینه اخذ نمی شود و مشکلی پیش نمیاد.
با توجه به توضیحات ارائه شده سابقه کیف ی محسوب نمی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوسابقه برای شم لازم این بابت نیست نگران نباشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است مشکلی ایجاد نمی‌کند

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام خیر نه نیازی به گواهی عدم سوءپیشینه است و نه شما سوءپیشینه‌ای دارید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سوء پیشینه موثر کیفری ندارید و برای ثبت نام در دانشگاه دچار مشکل نخواهید شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با توجه به اینکه شما زن و شوهر شرعی و قانونی بوده‌اید و محکوم شده اید فاقد سوء پیشینه می باشید