مشاوره حقوقی رایگان - قرار تامین خواسته چک

سلام.
من یک چک غیر صیادی دارم ولی کد رهگیری بانک مرکزی رو داره. چون احتمال میدم صاحب حساب نسبت به فروش اموال اقدام بکنه، آیا میتونم درخواست قرار تامین خواسته بکنم و بعد چک رو از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به اجرا بزارم یا این که بعد از درخواست قرار تامین خواسته باید از طریق دادگاه اقدام کنم؟ ( چون چک غیر صیادی است )

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. وفق مواد 108 و 112 قانون ایین دادرسی مدنی می توانید پیش از طرح دعوا تامین خواسته نمایید.