مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام.
من در دوران عقد هستم و همسرم از طریق اداره ثبت مهریه اش رو به اجرا گذاشته. نامه‌ای که برای من ارسال شده در متنش قید شده که یک سوم الی یک چهارم از حقوق من کسر خواهد شد و به حساب اداره ثبت اسناد واریز و در اختیار همسرم قرار میگیرد.
الان من باید چی کار کنم؟
قبل از این اقدام ایشون اظهارنامه ارسال کردن که شما از زمان عقد من را رها کردید و نفقه‌ای به من نداده‌اید اما من در طی این یک سال و نیم عقد پول دستی، هدیه، هر عید هدیه بردم، پول به حسابش واریز کردم، اما 6 ماهه قبل به مشکل خوردیم و چند بار حضوری با مادرم رفتم خونشون و از او خواستم بیاد تا زندگی مشترک رو آغاز کنیم اما جواب سر بسته به من داده‌اند مثل برو تا فکرام رو بکنم و ... یا به او پیام دادم گفتم بیا تا با هم صحبت کنیم در جواب گفتن بیا با پدرم صحبت کن و از این طور حرف ها.
من حتی از او خواستم که شماره حساب بده تا برات پول واریز کنم در جواب گفت لازم نیست پدرم خرجم رو میده.
ایشون اظهارنامه برای بنده فرستادن که شما بنده رو رها کردید و نفقه‌ای به من ندادید و من در عسر و حرج هستم و بنده هم در جواب اظهارنامه مراتب اظهار شده را قید نموده و علاوه بر این ایشان را به زندگی مشترک دعوت کردم که دو روز بعد از آن نامه‌ اجرایی برای برداشت از حقوق بابت بدهی به همسرم را دریافت کردم. حالا ایشون اگر بخواد از حق حبسش استفاده کنه همچنان به او نفقه تعلق میگیره؟ چون بنده به شروع زندگی مشترک دعوتش کردم.

مهریه ایشون 180 سکه هست و با توجه به این که دوشیزه هستن نصف میشه و من به جز یک حقوق هیچی ندارم و به نامم نیست. حدودا برای پیش پرداخت مهریه باید چند سکه پرداخت کنم؟ میتونم دادخواست اعسار بدم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

معمولا بین 5 تا 10 درصد بله میتوانید دادخواست اعسار دهید