مشاوره حقوقی رایگان - طلاق دوران عقد

با سلام و عرض ادب خدمت اساتید

بنده با یه دختر ازدواج کردم که از هیچ لحاظی مشکلی نداشت ولی از همون بعد عقد به تحریک مادرش دنبال زرنگ بازی بود با اهرم فشار مهریه که بارها تهدیدم کرد
و ما تو خواستگاری نامه قید کرده بودیم که بین طرفین امضا شده تهیه مسکن به عهده اقا داماد که مادر من به من گفته بود یه مسکن بهت می دیم که فعلا برید داخل تا زمانی که مستقل شدید
اما ایشان دقیقا از بعد از عقد به شدت عوض شدن و شروع کردن به ایرادهای مالی و تاکید داشتن که خونه و ماشینی که زیر پات هست رو به نام من کن و بعد مدتی کشمکش گفت به نام خودت کن و سر همین قضیه این یک سال عقد رو به کامم زهر کردن تا جایی که بهم گفتن یا وکالت محضری می دی خونه و ماشین می خری تا سال دیگه یا مهریه می ذاریم اجرا، و من رو به می خواستن به جبر وادار کنن کلا به جز خونه و ماشین خیلی سر مسائلی که به نفع اینده خانوم بود با من مشکل داشتن، حالا چند تا سوال دارم
بعد از کلی کشمکش چون زیر بار حرفای زورشون نرفتم الان رفتن مهریه گذاشتن اجرا و خوب هم راه و چاهو گویا بلد بودن از همون اول و قصد زندگی نداشتن

نفقه یا ماهیانه برجی 300 الی 400 از همون روز ابتدای عقدم واریز کردم به حساب خانومم ، حالا سوالم اینه اگه درخواست اعسار زدم و مهریم قسط بندی شد، ایا با توجه به باکره بودن خانومم می شه الزام به تمکین زد که نفقش قطع شه

و مهمترین سوالم اگه من بخوام مهریه و نفقش رو بدم، ایا با قوانین الان تحت شرایطی می تونه طلاق بگیره، چون تنها برگ برنده من جلو ظلم این دختر که فقط دنبال اموال و دارایی منه همینه

ما زیر سقف نرفتیم و در دوران عقدیم و سوال مهمم اینه اگه بخوایم جدا باشیم و مهریه و نفقه رو کامل پرداخت کنم که یه روزی بخواد بذل کنه تا طلاقش بدم ایا ایشون می تونه تحت شرایط خاص یا باتبصره ای طلاق بگیره و دست من کوتاه بشه؟

بنده از شروط 12 گانه هم به جز این که فقط با این کارایی که کرده و خودشم اقدام کرده نمی خوام باهاش یه لحظه هم زندگی کنم ، نه معتادم نه مشکلی دارم شغلمم دولتیه هیچ مشکل خاصی ندارم ایا ایشون می تونه طلاق بگیره بعد یکی دو سال و دست من کوتاه شه برا همیشه، مهریشم 600 سکه هست زیاده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است امکان پذیر است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مطلقا سند مالکیت خانه و خودرو را به نام خود انتقال ندهید زیرا خودرو از بابت مهریه توسط زوجه توقیف میشود
و شما ماهیانه مبلغی از بابت نفقه به حساب زوجه واریز نمایید تا در آینده دچار مشکل نشوید
و دادخواست الزام به تمکین زوجه
اقامه نمایید و اگر زوجه باکره باشد زوجه میتواند به حق حبس استناد نماید
و زوجه میتواند دادخواست طلاق به
علت عسر و حرج اقامه نماید ولی زوجه باید به دادگاه ، دلیل ارائه بدهد و ...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت مفارقت جسمانی طولانی مدت و عسر و حرج زوجه امکان طلاق هست...

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پاسخ دقیق ودرست به سوالات متعدد شما حداقل دوساعت وقت و 10 صفحه تایپ لازم دارد. فقط جواب سوال اولتون اینه که دختر باکره حق حبس دارد والزام به تمکینش را دادگاه صادر نمی کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه که باید پرداخت شود و شما ماهانه مبلغی بابت نفقه واریز کنید و پاسخ به سایر سوالات شما نیازمند مشاوره و توضیحات است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زوج مکلف ب پرداخت حقوق مالی و مهریه زوحه است . اگر مالی دارید معرفی کنید در غیر این صورت دادخواشت اعسار و تقسیط دهبدغ

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر الزام به تمکن دادخواست بدین حتما باید منزل و وسایل از خودتون قبلش تهیه کرده باشید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،دادخواست طلاق بدهید،نصف مهریه تعلق میگیرد ودرصورت اعسار هم قسط بندی میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام برای طلاق از جانب زوجه باید عسر و حرج ایشان در دادگاه ثابت شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میتوانید دادخواست اعسار دهید با اثبات اعسار مهریه تقسیط می شود در مورد الزام به تمکین ایشان با توجه به باکره بودن میتوانند به حق حبس خود استناد کنند.اگر در زمان عقد و بکارت ایشان را طلاق دهید مهریه نصف میشود والا کامل باید پرداخت شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زوجه حق حبس دارد بنابراین تمکین اصولا رد می گردد
با مفارقت طولانی به جهت عسر و حرج امکان صدور طلاق می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد