مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

سلام‌. بنده در تاریخ 9 آذر ماه هنگامی که از سر کار برمیگشتم کنار جاده وسط بیابان چند تیکه حلب کهنه افتاده بود که برداشتم و با مقداری از ضایعاتی که قبلا داشتم به مبلغ 447 تومان فروختم. مبلغ 240 هزار تومن پول اون حلب کهنه ها شد. از آگاهی آمدند و به من دستبند زدن و یک شب دربازداشت بودم و فردایش در دادسرا با قرار وثیقه آزاد شدم. شاکی مدعی است ک مال یک معدن متروکه است. فاصله تا جاده 300‌ متر است و بنده این ها را دزدیده ام. اما اصلا اینجوری نیست چون سر راه ریخته بود و بنده اطلاع نداشتم مال معدن است. دو سال است معدن تعطیل شده و بدون نگهبان رها و کلی وسایل رو بردن. در تمام مراحل بازجویی هم همین رو گفتم البته یک سابقه از قبل دارم و همین موضوع خیلی نگرانم کرده که نکنه اون قبلی ها رو هم بندازن گردن من. خدا میداند که من این کار را نکردم. اگر کسی میتواند راهنمایی کند. پیشاپیش سپاسگزارم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اثبات هر مقدار مال مسروقه با مدعی است که باید دلایل ارائه نماید

سپیده محمدی مزرعه

سرکار خانم سپیده محمدی مزرعه :

سعی کنید گذشت شاکی را تحصیل کنید با توجه به قانون جدید سرقت های کوچک قابل گذشت محسوب میشوند