مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی در حبس

با سلام. به کسی پول قرض داده بودم برای کار و سود مشارکتی به من بده. بدون نوشتن قرارداد که در مقابلش سفته و چک گرفتم. اما برای دریافت سفته ها پرداخت من نقدی بود و مدرک واریزی نداشتم. طی چند سال که سود مشارکت را میداد طلب اصل پول را کردم اما شانه خالی کرد. همین امر باعث شد پس از شکایت حقوقی بنده برای طلبم ایشون بره و کیفری شکایت کنه و بگه سفته ها ضمانت چک ها بوده و تعدادی شماره سفته الکی به سفته های بنده اضافه کنه که مبلغ نزدیک چک ها شود. شاهد هم به دروغ به دادگاه معرفی کنه و سود های مشارکتی که بنده داده بود را به حساب پرداختی اصل پول چک ها بزاره. خدا را شکر در بازپرسی اول حکم منع تعقیب بنده صادر و بعد از اعتراض ایشون قطعی شد اما دوباره اعتراض زد و خواستار تعقیب مجدد شد و دوباره پرونده در شعبه دیگه رسیدگی و بنده را محکوم به سه ماه و یک روز حبس نمودن و ایشون برای رضایت این حکم از من طلب پول زیادی دارد که من موندم چی کار کنم. آیا باید رضایت ایشون را جلب کنم؟ آیا پس از پایان حکم سه ماه و یک روزم احتیاجی به رضایت ایشون دارم؟ چون زورم میاد پولم که رفته هیچ، محکوم هم شدم. الان هم ایشون پول عظیمی برای رضایت از من میخواد. امیدوارم رضایت ایشون بی اثر باشد تا پول الکی به ایشون ندم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مدت حبس را بکشی یا تبدیل به جزای نقدی کنی رضایت ایشان را نیاز ندارید