مشاوره حقوقی رایگان - در مورد رضایت دادن شاکی در ثنا و اختیار وکیل شاکی جای او برای رضایت

سلام
من یک پرونده کیفری دارم که کیفر خواست علیه من بسته شده.
آیا وکیل شاکی اجازه دارد رضایت کلی بدهد جای شاکی؟
اگر در سامانه ثنا رضایت داد امکان برگشت یا پشیمانی وجود دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام اگر در وکالتنامه اختیار گذشت و مصالحه به ایشان داده شده باشد بله می توانند . اما بهتر است رضایت رسمی که در دفتر خانه تنظیم می شود بگیرید ک در پرونده هم ضمیمه کنید و عدول از گذشت مسموع نیست مگر اینکه برای گذشت و رضایت شرطی تعیین شده باشد که آن شرط محقق نشده باشد

زهره سلطانی کاظمی نشاط

سرکار خانم زهره سلطانی کاظمی نشاط :

سلام
اگر ‌‌وکیل چنین اختیاری از جانب موکل داشته باشد میتواند طی لایحه ای از طریق سامانه اعلام گذشت نماید و قابل رجوع نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که وکیل این اختیار را داشته باشد بله می تواند اقدام نماید و عدول از رضایت مسموع نیست