مشاوره حقوقی رایگان - اثبات معامله صوری

با سلام. بنده زمینی را یک سال پیش به همسرم به صورت رایگان هبه نمودم. ولی همسرم مهریه اش را به اجرا گذاشته و من رجوع هبه کردم. همسرم قبل از تاریخ رجوع هبه بنده، زمین را به صورت صوری به پدرش فروخته و پدرش از من شکایت کرده و من را الزام به انتقال بیع نامه کرده. آیا میتوانم ادعا کنم که معامله صوری بوده و برای باطل کردن هبه است؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

اثبات معامله صوری رجوع از هبه ملک هبه ملک به همسر الزام به انتقال سند ملک معامله صوری ملک رجوع از هبه معامله صوری هبه