مشاوره حقوقی رایگان - قانون چک و سفته

بنده با شخصی یک مغازه شراکتی گرفتم و بعد 3 ماه از هم جدا شدیم که یک فقره چک بنده دست کسی بود که باید شریکم پولش را میداد ولی نداد و چندین چک شریکم هم دست این اقا بود برگشت خورده الان اقایی که چکها دستشان هست شکایت کرده و ادعا کرده بجز چک خودم چکهای شریک من هم به عهده بنده میباشد و باید من پول کل چکهای شریکم را نیز بدهم الان بنده باید چکار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. اگر قرارداد خاصی بین شما و کسی که دارنده چک است وجود نداشته باشد و هم چنین شما پشت چک را به عنوان ضامن امضا نکرده باشید مسوولیتی اصولا بر عهده شما نمی باشد.

پرسشگر :

درادامه همین شراکت الان توقیف اموال شریکم راگرفته ولی قولنامه مغازه بنام بنده میباشد چون ازشریکم طلب دارم میخام مغازه رابردارم ایامیتوانم جلوی مامورنیروی انتظامی ادعاکنم که مغازه مال من هست نه مال شریکم؟ ایابرای من مشکلی پیش میادیانه؟

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

در صدور چک اصل بر تضامن امضاکنندگان است.. که دارنده میتونه به هر کدوم یا به هر دو مراجعه کنه

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر شما پشت چک ها را امضاء کرده یاشید،بلی ولاغیر.یااللع

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

چک فقط اگر ظهرنویس وضامن هستید بایدبپردازید درغیراینصورت خیر