مشاوره حقوقی رایگان - چک و ضامن آن

باسلام خدمت مشاور محترم
بنده ... ... ، یک فقره چک به مبلغ 94 میلیون ریال به تاریخ 16 مهر دریافت کرده ام که حساب مالک چک خالی بوده، ضمنا پشت چک توسط شخص پرداخت کننده امضا گردیده.
با این اوصاف لطفا راهنمایی فرمایید که از چه طریقی بنده میتوانم از مالک چک و ضامن آن مطالبه داشته باشم
سپاس خدمت راهنمای محترم

پاسخ ها :

سروش سلامیان

جناب آقای سروش سلامیان :

با سلام ، باید با تنظیم دادخواست و مراجعه به شورای حل اختلاف ، اقدام به مطالبه وجه چک نمایید . حتما از همراهی متخصص استفاده نمایید .

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام از راه حقوقی و مراجعه به شورای حل اختلاف میتوانید وجه را مطالبه نمایید در ضمن اگر چک به صورت حال بوده باشد و وعده دار نباشد میتوانید از طریق کیفری نیز اقدام نمایید.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام شما بعد از صدور گواهینامه عدم پرداخت چک میتوانید علیه صادر کننده و ضامن بصورت تضامنی دادخواست مطالبه وجه چک و هزینه دادرسی و خسارت تأخیر تأدیه را مطرح نمائید و بدواً میتوانید توقیف اموال خواندگان را نیز بگیرید.

یک وکیل

سلام" پاسخ همکاران محترم مکمل یکدیگر است و لذا از ارائه پاسخ تکراری پرهیز می گردد .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.طرح دعوای حقوقی از صادر کننده چک در شورای حل اختلاف حوزه قضای اقامتگاه وی.یاالله

یک وکیل

با سلام دعاوی تا بیست میلیون تومان در صلاحیت شورای حل اختلاف است. به شورا مراجعه و دادخواست خود را طرح نمایید.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
میتوانید با مراجعه به شورای حل اختلاف مطالبه وجه به صورت تضامنی را از هر دو نفر صاحب چک و ضامن با احتساب کلیه خسارات ناشی از دادرسی و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور چک لغایت اجرای کامل حکم درخواست نمایید