مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت وام قرض الحسنه

با سلام. قرض الحسنه محله ما 15 سال است که فعالیت میکند. من برای ضمانت به مبلغ وام چک ضمانت داده ام. قرض الحسنه گفته روی چک ضمانت نباید نوشته شود بابت ضمانت وام و در وجه قرض الحسنه نوشته شود. خواستم بپرسم آیا این امکان وجود دارد قرض الحسنه از چک سوء استفاده کند؟ منظورم از سوء استفاده این است که وام گیرنده اقساط وام را به موقع بدهد ولی در آخر قرض الحسنه چک ما را به اجرا بگذارند. آیا مشکلی پیش می آید؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بله در صورتی که در چک موضوع ضمانت عنوان نگردد امکان مطالبه ان حتی در صورت پرداخت اقساط امکان پذیر است مگر اینکه در قراردادی موضوع ضمانت چک‌با درج شماره ان قید شود