مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تقسیم نامه

سلام.
پدر من در فرم های آماری اصلاحات ارضی جهاد کشاورزی زارع صاحب نسق سه و نیم حبه از یک پلاک ثبتی می‌باشد.
در سال 1353 نیمی از ملک مذکور را با برادر خود تقسیم می کنند و تقسیم نامه بدون شاهد می نویسند.
با استعلام از جهاد و تایید مورد از دادگاه درخواست ابطال داده است.
دادگاه به استناد ماده ده آیین مدنی دادخواست را رد نمود. آیا با تمسک به قوانین اصلاحات ارضی و آرای وحدت رویه شماره 603 و 568 میتوان در دادگاه تجدید نظر موفق شد؟ لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام . به نظر میرسد که موفق شدن سخت است

محمد نیکیان قویدل

محمد نیکیان قویدل :

سلام موضوع باید بررسی شود اما احتمال برنده شدن درپرونده وجود دارد