مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از ابطال تقسیم نامه با وجود صغیر

با سلام و عرض ادب
سال 58بعد از فوت پدر بزرگم وراثت من جمله یکی از همسران پدر بزرگم که دختر چند ماهه از پدر بزرگم داشت اقدام به تقسیم اموال کردن و سهم صغیر رو هم به مادرش که قیمش بود دادند بعد چند سال مادرش به خاطر بیماری دخترش سهم خودش و فرزندش رو به پدر بنده میفروشه حالا اون خانم که الان 42سالش هست بعد فوت پدرم درخواست ابطال تقسیم نامه و تقسیم مجدد اموال رو داده ایا راهی برای جلوگیری از این قضیه هست یا نه ؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تقسیم قانونی انجام شده باشد دعوای وی نتیجه ای نخواهد داشت.

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام بعد از گذشت چند سال و اینکه سهم خودش رو فروخته به نتیجه نمیرسه و نمیتونه ابطال تقسیم نامه رو بخواهد و دادگاه رای نمیده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر تقسیم به طور صحیح انجام شده باشد قابل ابطال نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

غیر با گذشت سالها و تغییرات در سهم افراد و خرید و فروش این امکان برای ایشان نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر تقسیم به طور صحیح انجام شده باشد قابل ابطال نیست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با جمع سایر شرایط بله امکان پذیر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر تقسیم بطور صحیح انجام شده باشد قابل ابطال نمی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب نظر میرسد با توجه به گذشت چند سال ابطال ان ممکن نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،اگر تقسیم نامه درست تنظیم شده باشد قابل ابطال نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا دادخواست ابطال تقسیم نامه پذیرفته نمیشود مگر تقسیم ، به
غلط انجام شده باشد یا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تقسیم بطور صحیح انجام شده باشد قابل ابطال نمی باشد

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام. تقسیم نامه درست صورت گرفته باشد قابل ابطال نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر تقسیم به طور صحیح انجام شده باشد قابل ابطال نیست