مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مابقی ثمن خودرو

سلام. من یک حواله پرسنلی فروختم و تعهد دادم 15 روزه تحویل بدم. ولی این مدت به دو ماه افزایش پیدا کرد و بعد خودرو تحویل خریدار شد. حالا خریدار به بهانه تاخیر در تحویل خودرو 77 میلیون تومن از اصل پول حواله رو پرداخت نمی کند. در صورتی که حواله صلح شده به نامش هست و خودرو هم تحویل گرفته. میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

عدم پرداخت مابقی ثمن خودرو در صورت تحویل خودرو تاخیر در تحویل خودرو عدم پرداخت مابقی ثمن خودرو خرید و فروش حواله خودرو معامله خودرو حواله خودرو ثمن معامله خودرو