مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ ملک

با سلام و وقت بخیر.
اخیرا منزل مسکونی خود را برای فروش گذاشتیم و متاسفانه چون ملک را از پدرم خریداری کردم مشخصات سند که در آن پارکینگ را از نوع غیر مسقف و در حیاط ذکر شده بود را مطالعه نکرده بودم. لذا در هنگام بازدید خریدار به او گفتم پارکینگ از نوع مسقف است و نیز در قولنامه هم مشخصات به درستی نوشته و امضا شده است.
بعد از یک هفته خریدار ادعا میکند قولنامه را نخوانده و بر اساس ادعای بنده اقدام به خرید کرده است. آیا بنده باید تفاوت پارکینگ بپردازم و ایشان از نظر قانون و شرع می توانند ادعایی داشته باشند ؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

اگر بتواند ادعای خود را ثابت کند میتواند ما به التفاوت بگیرد ضمن امکان فسخ معامله بدلیل تخلف وصف.