مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده به اداره ثبت احوال رفسنجان مراجعه کردم به دلیل این که مشهور به انیس هستم میخواهم حتما نامم از هاجر به انیس تبدیل بشه. ثبت احوال گفتن ما درخواست شما رو میفرستیم استان کرمان تصمیم با استان کرمان هست (بنده با استان تماس گرفتم گفتن نمیشه)
به نظر شما اگر استشهاد محلی پر کنیم امکان داره؟ میشه لطف کنید راهکار بفرمایید. ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
باید از طریق دادگاه اقدام کنید و چه بسا شدنی است
قابل انجام است
در صورت تمایل، تمتس بگیرید