مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

با عرض ادب
اینجانب قطعه زمینی به مبلغ 150 میلیون تومان خریداری نمودم و مبلغ آن را در بنگاه پرداخت کردم و مبلغ 20 میلیون تومان به عنوان ضرر و زیان در مبایعه نامه قید شده و تمامی خیارات سلب گردیده فروشنده بعد از 34 ساعت اعلام فسخ معامله را نموده است حال ضرر و زیان معامله شامل میشود یا نه. خواهشا راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. در این خصوص می بایست مبایعه نامه مطالعه شود.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.بستگی دارد ضرر و زیان به عنوان ضمانت اجرای چه موضوعی در قرارداد درج شده باشد.در صورت تمایل مبایعه نامه را ارسال فرمایید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام وقتی که تمام خیارات سلب گردیده اصولا معامله فسخ نشده و وجه التزام در این مورد مربوط به کشف فسادی است که معامله را باطل کند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید