مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه پیش از موعد ملک

با سلام. من ماکی را به مدت 18 سال برای مهد کودک اجاره کرده بودم و تا مهر 99 مشغول فعالیت بودم ولی به علت کرونا به مرور تعداد مراجعین بسیار کم شد و به اجبار مهد کودک را تعطیل کردیم و از عهده اجاره ملک بر نیامدیم. در حال حاضر مالک ودیعه ما را عودت نمیدهد و میگوید چون تا پایان قراردادتان نمانده اید باید صبر کنید تا مستاجر جدید بیاید و تا آمدن مستاجر جدید همه اجاره ها را از ودیعه برداشت می کند. آیا با وجود حادثه غیر مترقبه مثل کرونا و ورشکسته شدن من و تعطیلی مهد ها از طرف دولت، آیا حرکت ایشان قانونی هست؟ در ضمن ما در قراردادی که با ایشان داشتیم ناخواسته ابن بند را امضا کرده بودیم که تا آمدن مستاجر جدید ملزم به پرداخت اجاره ها هستیم. آیا در مواردی این چنین، باز هم کار ایشان قانونی هست؟
ممنون از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اگر آن بند از قرارداد را امضا کرده باشید که باید تابع قرارداد باشید.