مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل زوجیت

با سلام. لطفا بفرمایید در رای دادگاه برای اجرت المثل زوجیت که تاخیر تادیه به هر دلیلی نیامده، در روز اجرا همان مبلغ معین شده در رای پرداخت می شود یا این که به نرخ روز با تاخیر تادیه محاسبه می شود؟
یا تنها آن همان مبلغ به نرخ روز محاسبه می شود؟ برای تاخیر تادیه باید دادخواست جدا مطرح شود؟
با تشکر.

پاسخ ها :

اجرت المثل زوجیت خسارت تاخیر تادیه اجرت المثل اجرت المثل به نرخ روز اجرت المثل