مشاوره حقوقی رایگان - مهریه وجه نقد به نرخ روز

سلام من شهریور سال 64 ازدواج کردم دربهمن 90 دادخواست طلاق اجرت المثل ومهریه دادم مهریه من درسال 64 چهارصد هزارتومان وجه نقد رایج کشور بوده اجرت المثل هم طبق نظر کارشناسی 14000000 میلیون درسال 1402 همسرم چه مبلغی باید به من بپردازد ممنون میشم دقیقا پاسخم بدهید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه به نرخ روز محاسبه و پرداخت می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مهریه به نرخ روز پرداخت می‌شود که جهت محاسبه آن می‌بایست تماس بگیرید اجرت المثل هم که سالیانه و هر سال مطابق آن پرداخت می‌گیرد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
مهریه به نرخ روز قابل محاسبه است.
اجرت المثل به نظر کارشناس بستگی دارد.