مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد نصاب موکت

سلام.
برای انجام نصب موکت به فروشگاه مراجعه کردم. قرار شد دو روز بعد بیارن و نصب کنن. بابت موکت و نصبش چک دادم. رسیدش و فاکتور رو گرفتم.
اما برای نصب نیامدند و طی پیگیری بنده، توهین کردند.
طی شکایت و رسیدن به تعزیرات ایشان حاضر نشدند و غیابا رای به عدم انجام تعهد صادر شد.
اما متوجه شدم چک را برگشت زدند از چه طریق و چه عنوانی برای گرفتن چک و جبران هزینه های تحمیلی و از کار افتادگی پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام میتونید فسخ معامله و استرداد چک را از دادگه بخواهید.