مشاوره حقوقی رایگان - دیه مقصر تصادف

با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده یک تصادف شاخ به شاخ با موتور سیکلت داشتم که مقصر حادثه شناخته شدم. علاوه بر گواهینامه، بیمه نامه، کلاه ایمنی سرم بود که از بد حادثه متاسفانه طرف مقابلم که هیچ یک از موارد قانونی را نداشت بر اثر ضربه، مرگ مغزی شد و فوت شدن. همسرش که ترک نشین بود دچار نقص عضو در پا شد. پرونده به دلیل طول درمان خانم سه سال طول کشید تا دادگاه رای صادر کند. زمانی که من تصادف کردم بیمه 55 میلیون بود و زمان رای دادگان دیه به 126میلیون رسید. در زمان تصادف خودم از دو جا دچار نقص عضو شدم. آیا با توجه به قوانین جدید که دیه فوت یا نقص عضو مقصر حادثه را بیمه یا صندوق میپردازد، میتوانم به محاکم رجوع کنم و خواستار دیه نقص عضو شوم؟

پاسخ ها :

سید مهدی حسینی

سید مهدی حسینی :

سلام
شما مقصر حادثه بودید و ملزم به پرداخت دیه خواهید شد.
مبلغ دیه بر اساس نرخ زمان پرداخت محاسبه میشود.
در صورتی که توان مالی پرداخت ندارید میتونید دادخواست اعسار و تقسیط بدید

محمدحسین فاتح منش

محمدحسین فاتح منش :

استان :

درود.با توجه به قانون جدید و عطف به ماسبق شدن قانون به قبل شم میتونید دیه خودتونو دریافت کنید