مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کالای تقلبی

سلام،وقت بخير. من يک ماشين اصلاح از برنامه درج آگهی به صورت غیر حضوری خريدم. بعد از اينكه از پست تحويل گرفتم متوجه تقلبى بودن آن شدم. يک هفته است از طريق دفتر خدمات قضايى شكايت كردم به پليس فتا ولى هنوز خبرى نشده. الان بايد چي كار كنم من قشم هستم و متهم در تهران. لطفا راهنمايى كنيد. ممنون.

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام اول باید مشخص شودشکایت رابرای کدام دادسرا نوشته اید؟واگر بطورکلی شکایت راارایه دادیدازطریق پلیس فتا پیگیر شوید تاپرونده به دادسرا قشم ارسال شودوبعدتعیین شعبه ازان شعبه درخواست نیابت به تهران یعنی ادرس متهم نمایید تااز طزیق دادسرا تهران متهم تحت تعقیب قرارگیرد.