مشاوره حقوقی رایگان - غیر اصل بودن گوشی

سلام ببخشید من حدود شش سال پیش از فروشگاه اینترنتی ... گوشی خریدم الان متوجه شدم که شماره imei گوشی با شماره imei روی کارتون یکی نیست الان من بااین گوشی باید چکار کنم برای فروشش به مشکل بر نمیخورم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با گذشت 6سال کاری نمی‌توان کرد
با این وصف به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
در صورت داشتن فاکتور خرید و فیش پرداختی....میتوانید به تعزیرات حکومتی و یا مراجع قضایی علیه ایشون طرح دعوا نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر مشکلی پیش نمیاد و گوشی که شش سال کار کرده در حال حاضر ارزش چندانی ندارد که بخواهید طرح دعوی کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مدت زمان زیادی از خریداری می‌گذرد و فروشنده آن را به راحتی برای شما تعویض نمی‌کند یا پس نمی‌گیرد از نظر مشکل خوردن هم باید گفت بله ممکن به مشکل بخورید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با داشتن فاکتور خرید و فیش پرداختی اول از طریق اتحادیه و بعدمیتوانید به تعزیرات حکومتی و یا مراجع قضایی علیه ایشون طرح دعوا نماید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
با ارائه مستندات شکایت فروش مال غیر بکنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قطعاً مغایرت کارتون با گوشی مشکلاتی را در آینده ایجاد خواهد نمود توصیه می شود به فروشنده مراجعه و اعلام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید تحت فروش مال غیر شکایت بکنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله مشکل ایجاد خواهد شد و به
اتحادیه مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اتحادیه به استناد فاکتور اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فاکتور و با فیش واریزی و یا هرگونه سندی دال بر خریداری گوشی دارید میتوانید دادخواست خود را از طریق اداره تعزیرات حکومتی ارسال کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ابتدا با یک نفر متخصص تلفن همراه مشورت و در صورت وجود مشکل مذکور به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید