مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

بنده بعد از خرید کالایی متوجه اصل نبودن کالا شدم اما با کارت بانکی مادرم خرید کردم آیا مستقیما امکان ارائه دادخواست کلاهبرداری دارم یا اینکه از طرف مادرم میتونم وکالت بگیرم و پیگیری کنم ؟ چون ایشون مسن هستن و براشون مقدور نیست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا بفرمایید فاکتور دارید یا خیر در اقدام بعدی خدمت شما عرض کنم شما با وکالت نمی توانید اقدام نمایید زیرا شما وکیل دادگستری نیستید باید به وکیل دادگستری وکالت دهد

یک وکیل

فاکتور بنام هرکس هست می‌تونه شکایت کنه .اگر فاکتور نیست خودتون هم میتونید شکایت کنید به ابتدا صنفشون و تعزیرات

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما خودتان می توانید شکایت کنید و در توضیحات خود اعلام کنید با کارت مادرتان خرید کرده اید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خودتان با فاکتور اقدام به شکایت نمایید از طرف مادر صرف وکیل دادگستری می تواند اقدام نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر خودتان را خریدار معرفی کنید میتوانید پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فاکتور بنام هرکس هست می‌تونه شکایت کنه و البته مادرتان باید وکیل دادگستری بگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید وکالت بگیرید . اگر خرید به نام شما بوده خودتان نیز میتوانید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مادر باید به وکیل دادگستری وکالت دهد شما نمی‌توانید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،اگر خودتان را خریدار معرفی کنید میتوانید پیگیری کنید