مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح همسر

سلام. مردی با کشیدن شیشه و شرب خمر به بهانه های واهی و توهمات زائیده ذهن خود زن خود را به صورت دست بسته و با بی رحمی تمام کتک زده و در حین زدن؛ الفاظ رکیک و زننده به او نسبت می دهد. او ضمنا از این کتک زدنش که به زعم خود دارد از همسرش اعتراف میگیرد. فیلم گرفته و آن را در موبایلش ذخیره میکند. زنش هم از مستی بی حد شوهر بهره جسته و در فرصتی مناسب فیلم را برای عمه اش ارسال می نماید. اکنون این زن چه کند که از شوهرش به نحو مناسبی شکایت موثر کند؟ او واقعا مظلوم واقع شده و کسی را در این دنیا ندارد که از او حمایت کند. آیا قانون از او به نحو مطلوبی حمایت خواهد کرد؟ تنها مدرک او هم همین فیلم است.

پاسخ ها :

شکایت ضرب و جرح همسر استناد به فیلم برای اثبات ضرب و جرح کتک زدن زن توسط شوهر فحاشی به همسر فحش رکیک فحاشی ضرب و جرح