مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح همسر

سلام بزرگواران. خانم بنده به بهانه ای اکثر وسایل منزل را توسط شی سنگین تخریب کرد و بنده را با صدای بلند به کتک زدن خود تحریک میکرد. به پلیس زنگ زدم فرمود عکس خسارات را بیاور شکایت کن. در حین عمل حمله به من یا وسایل ؟ به زمین افتاد و از ناحیه فک به شدت مصدوم شد. شکایت ضرب و جرح کرده. من هم شکایت تهدید و خسارت. چطور پیش ببرم. همسایه هم میگن ما فقط شنیدیم. ممنون از عزیزان.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ادله خود را به دادگاه ارایه دهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می بایست ادعای شما و وی با ارایه مدارک ثابت گردد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دیه باید پرداخت گردد سایر موارد باید اثبات شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ادعای طرفین باید بررسی و با دلایل اثبات شود اما در هر حال برای همسر شما دیه در نظر گرفته میشود.