مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح بین همسر

سلام وقت بخیر. من با همسرم سر موضوع های الکی بحثمون میشه و چون لفظی منو آزار میده منم چون نمیتونم تحمل کنم با دست فقط پهلوش رو میگیرم اما اون آنقدر محکم منو میزنه که همیشه بدنم کبود هست میتونم هر بار که این کار رو تکرار می‌کنه برم شکایت کنم اما نمی‌خوام طلاق بگیرم فقط براش پرونده بشه در صورت تکرار کارش بعد ها خدایی نکرده کارمون به جای باریک برسه بتونم از این کار مدرک داشته باشم نمی‌خوام بفهمه من رفتم پزشک قانونی و اینکه چند روز وقت دارم برم شکایت کنم پزشک قانونی برای کبودی هام چون اکثرا 10 روز بیشتر هم شده بدنم کبود میمونه فقط آیا ابلاغیه ای براش صادر میشه که مطلع بشه چون نمی‌خوام بفهمه من برای این موضوع میرم پزشک قانونی چکار کنم فقط ازش مدرک داشته باشم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما در هر صورت میتوانبد به پزشکی قانونی مراجعه کنید و یا به نزدیک ترین مرکز درمانی رفته و گواهی پزشکی بگیرید و تحت عنوان ضرب و جرح عمدی شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است حداقل تا چند روز بعد از این جریان به پزشکی قانونی مراجعه کنید و گواهی بگیرید اما در هر صورت در صورتی که شکایت کنید ایشان متوجه خواهند شد و این مسأله اجتناب ناپذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما ابتدا تصمیم خود را بگیرید و سپس سوال خود را مطرح نمایید

برای شکایت نیاز به نامه پزشکی قانونی است و ایشان نیز مطلع می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید به پزشکی قانونی مراجعه کنید اما به تنهایی انتساب جرم به همسرتان را ثابت نمی کند باید شکایت کیفری کنید و ادله اثباتی ارائه دهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به این روش شکایت کردن فایده ایی برای شما ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به شکایت دارد و او متوجه میشود

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله شکایت کنید برای ایشان هم ابلاغیه صادرمیشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پزشکی قانونی خیر ولی در مراحل دادسرا ابلاغ می‌شود به ایشان

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرف نامه و مراجعه پزشک قانونی برای شما ادله نمیشود باید بر اساس نامه پزشک قانونی بر علیه همسرتان شکایت کنید و به او ابلاغ میشود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام جهت معاینه توسط پزشکی قانونی حتما باید شکایت کیفری مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نترس و شجاع باش شتر سواری دولا دو لا نمیشه حتما باید بفهمد که کتک زدن زن کار یک مرد جوانمرد نیست هر بار که کتک زد اولا فورا به 110 زنگ بزن ثانیا به همسایه ها اطلاع بده ثالثا فورا برو کلانتری محل تا اعزام کنند به پزشکی قانونی رابعا به دادسرا شکایت کن تا حکم دیه بگیری بعد اگر خواستی رضایت بده که بعدها به دردت میخوره اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من. وکیل کشاورز

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام. هرچند مراجعه شما به پزشکی قانونی ابلاغیه ای برای همسرتان نمیرود ولی در صورت ثبت شکایت به ایشان ابلاغ می‌شود .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

زندگي مشترك محل نزاع نيست بذر نخوت و تفرقه و جدايي نبايد كاشت
موضوعات را با تفاهم و گفتگو حل نماييد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید به پزشکی قانونی جهت اخذ گواهی مراجعه نمایید و شکایت مطرح نمایید که در این صورت مطلع میشود