مشاوره حقوقی رایگان - درمورد امکانات مورد اجاره با موجر اختلاف هست

سلام. من خانه ای اجاره کردم و یکسال از خط تلفن استفاده اصلا نکردم. پایان سال موجر مبلغ 80هزار تومان از پول رهن کم کرده و گفته هزینه آبونمان را باید من بدم. آیا ابونمان را مستاجر باید بدهد یا موجر. در قراداد ذکر شده با تلفن. ولی مستاجر اصلا از آن استفاده نکرده. آیا آخرکار مستاجر باید هزینه آبونمان خط تلفن موجر را بپردازد. ممنون.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورتیکه هیچ استفاده ای از تلفن نکرده باشید هیچ هزینه ای حتی آبونمان نباید بپردازید. خط تلفن جز ملک بوده و خود موجر باید آن را بپردازد و هیچ حقی بابت کم کردن آن ندارد.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

باید عنوان می کردید که از خط تلفن استفاده نمی کنید و این خدمات را نمی خواهید خط تلفن در اختیار شما بوده و باید آبونمان رو بپردازید