مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم به استناد دلایل غیرمستند

سلام. بنده دعوی خلع ید طرح نمودم با دولیل رد دعوی شد1استعلام نسق زراعی کردن، طبق پاسخ آن بدون استعلام از ثبت اسناد، عین پاسخ قید شده در پاسخ استعلام را عنوان و طبق آن فاقد مالکیت دانسته، درحالیکه آن پاسخ اشتباه بود و نامه اصلاحی را فرستادن ولی وکیلم پرونده را مشاهده کرد داخلش نبود الان تقاضای استعلامات دادم هر دو نامه را دادن و نامه اصلاحی مهر ثبت صم پرونده بتاریخ قبل صدور حکم بود بعبارتی، نامه اصلاحی بعد وصول تا مدتی درپرونده نبوده؟؟؟ دلیل دوم وارد دانستن ایراد عدم ذینفعی بنده توسط خوانده بعد اعلام نظر کارشناس در جلسات بعد و ارجاع به کارشناس تکمیلی با هزینه بنده 700بار اول واریز کردم،، که با واریز نکردن آن در کل رد دعوی شده و تجدیدنظر هم تایید سه ما هست قطعیست، لطفا راهنمایی فرمایید بحقم برسم، از قزوین مزاحمم قرارداد وکالت تنظیم میکنم، ممنون
آیا فاقد مالکیت شناختن خواهان دعوی خلع ید به استناد استعلام نسق زراعی از جهاد که آنهم اشتباه شده، و بدون استعلام از ثبت اسناد، فاقد مالکیت بداند، دوم، آیا خوانده بعد از اعلام نظر کارشناس رسمی دادگستری، درجلسات بعدی رسیدگی ایراد عدم ذینفعی خواهان نماید، دعوی خلع ید بنده با وجود مثبت نظر کارشناس به ادعای بنده رد دعوی گردید و چهار ماه هست قطعیست ایا این صدورحکم در چهارچوب قانون است، درغیر اینصورت راهنمایی فرمایید چکار کنم، ممنون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بهتر است با وکیل مشورت نمایید و همزمان موضوع را با حفاظت اطلاعات دادگستری مربوطه مطرح نمایید تا بررسی نمایند علت اینکهنامه اصلاحی در پرونده نبوده چیست و آیا قاضی دادگاه با ملاحظه نامه اصلاحی مبادرت به صدور رای نموده است یا خیر؟