مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره رایگان درمورد ملک

با سلام 1)) بنده ملکی را خریده ام و نظر دارم با تنظیم یک تقسیم نامه محضری بخشی از ملک را بنام دیگری انتقال دهم. این کار از منظر حقوقی چه جایگاهی دارد ؟
2)) یک واحد از ساکنین مجتمع 16 ماه است از که شارژ واحد خود را نمی پردازد برای وصول شارژ چکار کنیم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر ملک پلاک ثبتی دارد می باید از طریق اداره ثبت نسبت به تفکیک و اخذ پلاک ها مستقل اقدام و هر کدام از پلاک ها را که خواستید منتقل کنید در غیر اینصورت باید به صورت مشاعی مثلا یک دانگ یا دو دانگ از شش دانگ را منتقل کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

میتوانید اظهار نامه ارسال کنید و پس از آن اقامه دعوای کنید و مبالغ مربوط به شارژ را دریافت کنید