مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه ارث

باسلام ماه برادر وی خواهر که پدرمون فوت شده بین خودمون تقسیم نامه داریم ولی ی برادرمون که هفت سالشه وبرادرناتنیمونه تقسیم نامه اثرانگشت داره آیادراینده مشکلی نیست برامون ؟؟چون بدون قیم نامه هم مادرش وهم برادرمون اثرانگشت زدن؟؟

پاسخ ها :

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام برادر شما محجور محسوب می شونو ابتدا باید جهت نصب قیم اقدام فرمایید و هرگونه نقل و انتقال اموال و دارایی های محجور توسط قیم با رعایت مصلحت محجور نیاز به دستور دادستان دارد . لذا تقسیم نامه مذکور اعتبار ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما در آینده مشکل ایجاد خواهد دید

ابتدا باید برای فرزند صغیر ، قیم تعیین بشود
و سپس تقسیم نامه باید به امضا تمام وراث و قیم برسد

و در صورت فروش ترکه ، جرم است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
حتماً از طریق دادستانی اقدام کنید تا در آینده با مشکل مواجه نشوید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا باید برای فرزند صغیر ، قیم تعیین بشود
و سپس تقسیم نامه باید به امضا تمام وراث و قیم برسد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مشکل بوجود می آید و نه قانونی و نه حتی عادلانه است
بهتر است برای محجور قیم تعیین شود و سپس اقدام صورت گیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان بروز مشکل وجود دارد متاسفانه