مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن مهریه فقط برای تهدید

سلام وقت بخیر. برای اجرا گذاشتن مهریه که فقط قصد زدن تلنگری به همسرم دارم باید هزینه کرد مانند بقیه؟ چون من فقط میخوام اطلاع پیدا کنه از طریق ثبت یا دادگاه که اقدام کردم. و آیا در نهایت میتونم بعد از مدتی پرونده رو ببندم ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید به دفترازدواج تنظیم‌‌ کننده سند مراجعه و درخواست صدور اجراییه بدهید. هزینه آن اندک است.درهرمرحله میتوانید پرونده را مختومه کنید

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

سلام بهر حال هر اقدام قضایی به هر نیتی مستلزم هزینه هست و نمیتوان هزینه ها را نداد مگر اینکه تقاضای اعسار کنید .
بله در جریان رسیدگی میتوانید از پیگیری پرونده صرفنظر کنید و دادخواست خود را پس بگیرید