مشاوره حقوقی رایگان - غرامت تیر خوردگی در حین خدمت

با سلام و خسته نباشید.
بنده در تاریخ 98/3/18 در حین خدمت سربازی نیروی انتظامی قشم تیر خوردم. یکی از پرسنل کادر با اسلحه گازی 5/5 شلیک می کند و به ناحیه شکم اصابت میکند و ساچمه میخوره در روده کوچک و 5 جا از روده را سوراخ میکند و بنده را عمل میکنند. 25 تا بخیه میخوره روی شکم من و پنج جا از روده را با لیزر ترمیم می کنند. بنده برای غرامت و جانبازی کار های خودم رو انجام میدم. حالا در برگ کمیسیون پزشکی برای من زدن 10 درصد شکم و 10 درصد روده، غرامت تعلق میگیرد. الان من تماس گرفتم دفتر خدمات نیروهای مسلح بندر میگه کل پول شما هست 3340 هزار تومن هست. میخواستم ببینم آیا به بنده همین مقدار پول واریز میکنند یا اون 20 درصد حساب میکنند؟ آیا به بنده جانبازی تعلق نمیگرفت یا میگرفت؟ با تشکر. ممنونم.

پاسخ ها :

افشار آقایی نودهی

جناب آقای افشار آقایی نودهی :

سلام و وقت بخیر.
بر اساس ناظر به خدمت وظیفه عمومی، می بایست علاوه بر دیه، درصد جانبازی تعیین و حقوق مادام العمر تعلق گیرد.
چنانچه یگان خدمتی تان به قوانین عمل نکنند، موضوع از مجرای قانونی قابل پیگیری است.