مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت هزینه پارکینگ

سلام. من سال 96 یک خودروی پراید صفر خریدم. بعد از دو ماه تصادف کردم و به خاطر به توافق نرسیدن سر مقصر تصادف تا امروز دی ماه 99 همچنان در پارکینگ توقیف هست. در حال حاضر در نهایت مشکلات دادگاهی اش رو حل کردم. دعوای ما سر پرداخت 5 میلیون تومان خسارت بوده که اون رو حل کردم. ولی مشکل من برای ترخیص هست. الان هزینه پارکینگ که شده 6 میلیون تومان حتی بیشتر از خسارت تصادف هست. همه کارهای ترخیص رو انجام دادم فقط مشکلم هزینه 6 میلیونی پارکینگ هست. میخواستم بدونم راهی نیست بتونم به صورت اقساطی یا وام یا هر چیزی که بتونم، ماشین رو ترخیص کنم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، با درخواست شما، خو درو زا باید تحویل شما نماید وحق گرو کشی ندارد، شما طی اظهار نامه، از ایشون خودرو زا مطالبه کنید قید نمایید: چنانچه ظرف 24تحویل ننمایید، روزانه اجرت المثل تعلق می گیرد